Katrin&Mia&Jolanda

pühapäev, märts 08, 2009

Mia

Aasta ja kaks kuud tagasi liitus meie perega pisike, enamuse ajast magav beebi, Mia Loreena. Tänaseks on temast kasvanud juba päris asjalik väike tüdruk, kelle sõnavaras juba ligi 25 sõna. Mia on nagu sellises vanuses laps ikka, paigalpüsimatu, enamuse ajast lõbus ja naerev ning omas keeles lõputult lobisev. Natuke on ka jonnimist, kuid saame hakkama.
Jolandaga saab Mia väga hästi läbi. Poeb tihti koera kaissu ja käib talle raamatut näitamas, palle loopimas ja küpsisest ampsu andmas. Vahest kipub ka kiusama muidugi.
Päeval käime alati kolmekesi jalutamas. Õues oskab Jolanda Miaga väga hästi arvestada. Vahest on Jolanda õues ka lahtiselt ja siis ta tormab ringi suurest rõõmust. Kui ta Mia suunas tormab, siis meeter enne Miat keerab ära või jääb seisma. Nii pole veel kordagi juhtunud, et ta Mia mänguhoos pikali jookseks. Miale pakub Jolanda ringi tormamine ja mängimine palju nalja. Kui Jolanda maad kraabib, seisab Mia kõrval ja tantsib :D .Meil on kolmekesi alati tore väljas :) . Varsti on õnneks soe kevad käes ja saame veel rohkem väljas olla.