Katrin&Mia&Jolanda

reede, august 25, 2006

agility ja kuulekuse koolitus

Kolmapäeval käisime siis agilitys esimest korda. Jolandale agility meeldib, eriti tunnel ja kott. Aga... Kuna olen kuulekust käinud õppimas individuaaltunnis, siis Jolandal puudub kogemus teiste koertega trennipaltsil. Talle seostub plats, kus on palju koeri, jalutusplatsiga ja siis on ju ometigi mängimine ja teiste koerte juurde tormamine täiesti lubatud. Ühesõnaga, läks vähe s...-ti, aga me ei loobu. Järgmine kord lähme jälle ja loodetavasti harjub Jolanda varsti, et see ei ole mingi mänguplats ja teiste koerte juurde tormamine on keelatud.
Kuulekuses läheb meil hästi. Kõrvalkõnd koos silma vaatamisega on juba päris selge :) ja palju muudki. Nüüd tuleb veel hantli toomine ära õppida ja siis vast saab varsti eksamile. Hommikustest staadionil harjutamisest on ikka kasu ka olnud :).

OT. Jolanda on koer, kes on kutsikana väga vähe asju ära närinud (lõhkunud). Kodust 10-ks tunniks ära minnes, ei pea midagi peitma, sest ta ei puutu midagi. On aga üks asi, millest ta ei suuda oma hambaid eemale hoida. Selleks on wc-paber.Isegi kui vaid sekundiks ukse lahti unustan, on ta sealt juba ühe rulli ära tirinud.