Katrin&Mia&Jolanda

teisipäev, august 22, 2006

Tere jälle


Kuna vahepeal kadus meie blogg-i kuskile ära, siis alustame aga uuesti . Augusti alguses sai Jolanda Valdeku kliinikus steriliseeritud. Perenaisel oli paanikat rohkem kui asi väärt. Eelmisel laupäeval võeti niidid välja ja arsti sõnul oli Jolanda haav hästi paranenud. Pärast seda op-i on Jolandal topeltenergia . Jutt koerte rahulikuks muutumisest ei pea Jolanda puhul küll paika. Mängima on hakanud ka tunduvalt rohkem. Kusjuures meelsasti mängib ta ka üksi. Loobib oma asju kastist välja ja ajab palli mööda tuba taga.
Alates homsest hakkame Kotka staadionil Aqilitys käima. Esialgu väldime tõkkeid ja üldse kõike, mis võiks halvasti mõjuda (op-ist liiga vähe möödas). Septembris hakkame ka kaitsetreeningus käima. Ootan juba põnevusega. Koertele pidi see hirmsasti meeldima.
Pühapäeval käisime näitusel. Eesmärgiks Jolanda sotsialiseerimine. Võõrastesse koertesse ja inimestesse suhtus Jolanda ükskõikselt. Aga Evitata rajal nähes.... Ta ei ole varem rihma üle pea tõmmanud aga seekord käis see nii kiiresti, et lausa ime, et ma ta karvadest kinni jõudsin rabada. See oleks ikka piinlik lugu küll olnud, kui ta Evita aqility võistlusrajalt maha oleks jooksnud. Aga ei läinud õnneks tal seekord .

Katrin&Jolanda